De Geschiedenis van Hèt Team:

Fred-en-Angenieta-220x164Fred Ernst: Op hele vroege leeftijd begon ik met Judo in mijn geboorteplaats Hilversum. Waar ik ook op mijn 12e jaar al ging boksen. Ik maakte kennis met karate, tae kwondo en kickboxing. Na wat aardige resultaten beëindigde ik mijn wedstrijdcarrière met een prachtig gevecht in Thailand. De passie voor sport bleef echter bestaan en uiteindelijk werd ik aangenomen bij Gymnasion in Heerenveen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik startte samen met mijn werkgever een “low-budget” fitness centrum (FidNuZ) op 500 meter afstand van Gymnasion/Sportstad Heerenveen. Toch bleef de drang om een sportcentrum helemaal zelf neer te zetten. Toen de mogelijkheid zich voor deed om echt iets goeds neer te zetten, waar ik mijn eigen ideeën helemaal in kwijt kon, besloot ik de in Oldeberkoop te starten met Hèt Sportcentrum.

Angenieta mijn echtgenote een ervaren fitnesstrainster.

Caroline  is Personal trainster, geeft diverse vormen van massage  en is voedingscoach

Bregje (onze dochter) volgt de CIOS opleiding Health & Management aan het Frieslandcollege. Ze is inmiddels in het bezit van het diploma Fitnesstrainer en  in vaste dienst.

In Hèt Sportcentrum werken we inmiddels nauw samen met Fysiotherapie praktijk “De Praktijk” en beautysalon “Bellesza“. Bekijk onze samenwerkingen